معامله ۱۶.۵ میلیارد دلاری بیش از ۲۱ هزار بازرگان طی ۷ ماه گذشته در مرکز مبادله ایران پیش‌بینی تولید ۲.۶ میلیون تن چغندرقند پاییزه پیش‌بینی کاهش ۱۰ درصدی تولید زعفران در خراسان رضوی پیش‌بینی بورس برای روز یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ آیین تودیع و معارفه مدیرکل صنعت، معدن و تجارت برگزار شد | «باخرد» سکان‌دار جدید صمت خراسان رضوی رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی: اختلاف ۳ هزار درصدی قیمت برنج از مرز تا بازار قابل درک نیست! + فیلم بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۳ آبان ۱۴۰۴) | کوییک S چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۳ آبان ۱۴۰۴) | فیدلیتی ۸۰ میلیون گران‌تر شد آغاز عرضه گوشت منجمد وارداتی با قیمت ۶۰۰ هزار تومان (۳ آبان ۱۴۰۴) | توزیع گوشت گوسفندی در روزهای آینده ریزش ۳ درصدی قیمت سکه‌های پارسیان (۳ آبان ۱۴۰۴) + جدول قیمت قیمت گل زعفران امروز چقدر است؟ (۳ آبان ۱۴۰۴)‌ استاندار خراسان رضوی: انحصار در تخصیص ارز، مانع واردات برنج به استان است + فیلم اقبال به کوچک‌تر‌های بورس بیشتر شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ آبان ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی خواهان واگذاری اختیارات قیمت‌گذاری زعفران به استان شد + فیلم تشکیل اولین جلسه تعیین تکلیف دارایی‌های بانک آینده | رئیس بانک مرکزی: فروش دارایی‌های بانک سابق آینده در اولویت صندوق سپرده‌ها است بررسی قیمت امروز مرغ و گوشت در مشهد | ران مرغ کیلویی ۱۰۰ هزار تومان شد (۳ آبان ۱۴۰۴) دلار در مشهد چند؟ (۳ آبان ۱۴۰۴) طلا در مشهد هفته جدید را با چه رقمی آغاز کرد؟ (۳ آبان ۱۴۰۴) ویدئو | مردم دیگر مصنوعات طلا نمی‌خرند | کاهش ۷۰ درصدی تولید طلا و جواهر یارانه‌ای که آب رفت؛ از ۴۵ دلار تا ۳ دلار! | یارانه فقط برای ۳ دهک تأثیرگذار است اونس جهانی پس از ۱۰ هفته رشد، عقب‌نشینی کرد (۳ آبان ۱۴۰۴) خودروسازان داخلی در یک سال اخیر محصولات خود را چقدر گران کردند؟ + جدول نرخ ارز مسافرتی گران شد قیمت دینار عراق و افغانی افغانستان امروز در مشهد چقدر است؟ (۳ آبان ۱۴۰۴) ویدئو | وضعیت خدمات‌رسانی به مشتریان بانک آینده چه می‌شود؟ قیمت امروز میوه اعلام شد (۳ آبان ۱۴۰۴) | افزایش نرخ ۵ قلم میوه در مشهد طی یک هفته
سرخط خبرها

محبوبیت خودرو دست ساز ۵ میلیونی در شبکه های اجتماعی

  • کد خبر: ۵۵۶۱۵
  • ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۶
محبوبیت خودرو دست ساز ۵ میلیونی در شبکه های اجتماعی
«کلوین» نام یک نوجوان هجده ساله اهل کشور غناست که در خانواده‌ای فقیر در حاشیه شهر اکرا زندگی می‌کند. این نوجوان خلاق به تازگی به دلیل تولید یک خودرو دست ساز فوق ارزان قیمت مشهور شده و در شبکه‌های اجتماعی به محبوبیت رسیده است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ «کلوین» نام یک نوجوان هجده ساله اهل کشور غناست که در خانواده‌ای فقیر در حاشیه شهر اکرا زندگی می‌کند. این نوجوان خلاق به تازگی به دلیل تولید یک خودرو دست ساز فوق ارزان قیمت مشهور شده و در شبکه‌های اجتماعی به محبوبیت رسیده است.
 
در کشور آفریقایی غنا داشتن خودرو سال هاست در حد یک آرزوی بزرگ باقی مانده و اگر فردی مالک خودرو شخصی باشد، به معنای آن است که زندگی اشرافی و لوکسی را سپری می‌کند.
اما شرایط اقتصادی نامساعد غنا و فقر نتوانسته است کلوین را از تعقیب رؤیاهایش منع کند. این نوجوان خوش ذوق خود دست به کار شده و با تولید یک خودرو دست ساز سعی کرده است به رؤیایش جامه عمل بپوشاند.

خودرو تولیدی کلوین بلاگری به نام درو بینسکی را برای سفر به غنا و ملاقات با او مجاب کرد. پس از گزارش ویدئویی این بلاگر از پروژه جالب کلوین، اکنون او در کانون توجه شماری از رسانه‌های تخصصی خودرو قرار گرفته است.
 
آن طور که کلوین در گفتگو با بینسکی اشاره می‌کند، ساخت این خودرو عجیب و غریب حدود ۳ سال زمان برده و برای آن کمتر از ۲۰۰ دلار (۵ میلیون تومان براساس دلار بیست وپنج هزارتومانی) هزینه شده است. به گفته کلوین، او اوقات فراغت پس از مدرسه را صرف طراحی و تولید خودرو رؤیایی اش کرده و در طول این مدت، همه دارایی‌های خود را برای خرید فلزات و قطعات مورد نیاز پرداخته است. او می‌گوید این خودرو را به تنهایی و به طور کامل با دست ساخته است.
 
نیروبخش خودرو کلوین موتوری کم حجم است که از یک موتورسیکلت جدا شده است. این خودرو رادیو نیز دارد و سقف آن با فوم پوشانده شده است. جالب آن است که در‌های خودرو کلوین به صورت گالوینگ (باز شدن از بالا شبیه بال پرنده) هستند و به گفته بینسکی، صندلی‌های آن به اندازه کافی راحت اند.
همان طور که از تصویر این خودرو مشخص است، حاصل خلاقیت کلوین از طراحی، شکل و ساختاری ابتدایی برخوردار است و سطح جزئیات آن بسیار ابتدایی است. با وجود این تلاش‌های او ستودنی و حاوی درس‌های زیادی برای آموختن است.
 
این روز‌ها که قیمت خودرو‌ها به شکل نجومی بالا رفته و خرید یکی از آن‌ها برای خیلی از ما به آرزو تبدیل شده است، شاید بدمان نیاید مثل کلوین، خودمان دست به کار ساختن خودرو شویم!
شاید اگر تصمیم بگیریم خودمان دست به کار شویم و شروع به ساخت یک کاردستی خودروی کنیم، خیلی زودتر از شرکت در قرعه کشی‌های عجیب شرکت‌های خودروساز داخلی بتوانیم به جمع سواره‌ها بپیوندیم. کیفیت صنعت انحصاری خودرو در کشورمان نیز به گونه‌ای است که به احتمال، در کنار ارزان‌تر درآمدن قیمت تمام شده، از نظر کیفی هم چیز زیادی از دست نخواهیم داد!
 
منبع: motor۱.com
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->