مشکل تلویزیون‌های اسنوا و دوو تا ۲۴ ساعت دیگر رفع می‌شود کاهش دامنه نوسان قیمت صندوق‌های سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات از (دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) قیمت‌گذاری گندم به هفته آینده موکول شد آغاز عملیات انسداد چاه‌های آب غیرمجاز در محدوده شهری تربت حیدریه (۶ مرداد ۱۴۰۴) اخطار بانک مرکزی | اگر سفر اربعین نرفتید، ارز مسافرتی را پس بدهید پیش بینی قیمت طلا و سکه (سه شنبه ۷ مرداد ۱۴۰۴) آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۶ مرداد ۱۴۰۴) | ریزش ۷۰ میلیونی دیگنیتی بررسی قیمت‌های امروز خودرو‌های داخلی (۶ مرداد ۱۴۰۴) | سهند به ۶۰۷ میلیون تومان افت قیمت کرد نرخ تورم تیر ماه ۱۴۰۴ رشد کرد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۶ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت بیت‌کوین افزایشی شد برق ۳۵۹ اداره و بانک پرمصرف در خراسان رضوی قطع شد وزیر نیرو: مردم خاموشی‌های بیش از ۲ ساعت را گزارش دهند ثبت نام محصولات ایران خودرو در قالب ۳ طرح عادی، خودرو فرسوده و جوانی جمعیت آغاز شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) سردرگمی زائران و اختلال در اپلیکیشن‌ها و سامانه‌های غیرحضوری ۴ بانک جهت خرید ارز اربعین (۶ مرداد ۱۴۰۴) ریزش شدید بورس در پی اخبار ضدونقیض تعطیلات یک‌هفته‌ای | گزارش وضعیت بازار سهام (۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ بلیت رفت‌وبرگشت مشهد–نجف ۱۵ میلیون تومان اعلام شد معضل ایجاد طبقات مازاد غیر مجاز در ساختمان‌ها و تهدید ایمنی مردم افزایش قیمت ارز اربعین در بانک مرکزی | دینار بازار آزاد مشهد چند؟ (۶ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ مرداد ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد صعود کرد بلاتکلیفی ۴ ساله تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | فشار پیمانکاران بر کارگران بهره‌گیری از تجربه جهانی برای مقابله با رکود اقتصادی تولید محصول آب‌بر در استان بی‌آب خراسان رضوی! طلای جهانی به پایین‌ترین حد در دو هفته اخیر رسید (۶ مرداد ۱۴۰۴) رشد حدود ۵۰ هزار تومانی قیمت طلا در مشهد (۶ مرداد ۱۴۰۴) ضرورت ساماندهی و اصلاح یارانه نان با رویکرد کارت ملی سرمایه گذاری ۲.۳ میلیاردلاری برای تولید ۷ هزار مگاوات برق خورشیدی
سرخط خبرها

محبوبیت خودرو دست ساز ۵ میلیونی در شبکه های اجتماعی

  • کد خبر: ۵۵۶۱۵
  • ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۶
محبوبیت خودرو دست ساز ۵ میلیونی در شبکه های اجتماعی
«کلوین» نام یک نوجوان هجده ساله اهل کشور غناست که در خانواده‌ای فقیر در حاشیه شهر اکرا زندگی می‌کند. این نوجوان خلاق به تازگی به دلیل تولید یک خودرو دست ساز فوق ارزان قیمت مشهور شده و در شبکه‌های اجتماعی به محبوبیت رسیده است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ «کلوین» نام یک نوجوان هجده ساله اهل کشور غناست که در خانواده‌ای فقیر در حاشیه شهر اکرا زندگی می‌کند. این نوجوان خلاق به تازگی به دلیل تولید یک خودرو دست ساز فوق ارزان قیمت مشهور شده و در شبکه‌های اجتماعی به محبوبیت رسیده است.
 
در کشور آفریقایی غنا داشتن خودرو سال هاست در حد یک آرزوی بزرگ باقی مانده و اگر فردی مالک خودرو شخصی باشد، به معنای آن است که زندگی اشرافی و لوکسی را سپری می‌کند.
اما شرایط اقتصادی نامساعد غنا و فقر نتوانسته است کلوین را از تعقیب رؤیاهایش منع کند. این نوجوان خوش ذوق خود دست به کار شده و با تولید یک خودرو دست ساز سعی کرده است به رؤیایش جامه عمل بپوشاند.

خودرو تولیدی کلوین بلاگری به نام درو بینسکی را برای سفر به غنا و ملاقات با او مجاب کرد. پس از گزارش ویدئویی این بلاگر از پروژه جالب کلوین، اکنون او در کانون توجه شماری از رسانه‌های تخصصی خودرو قرار گرفته است.
 
آن طور که کلوین در گفتگو با بینسکی اشاره می‌کند، ساخت این خودرو عجیب و غریب حدود ۳ سال زمان برده و برای آن کمتر از ۲۰۰ دلار (۵ میلیون تومان براساس دلار بیست وپنج هزارتومانی) هزینه شده است. به گفته کلوین، او اوقات فراغت پس از مدرسه را صرف طراحی و تولید خودرو رؤیایی اش کرده و در طول این مدت، همه دارایی‌های خود را برای خرید فلزات و قطعات مورد نیاز پرداخته است. او می‌گوید این خودرو را به تنهایی و به طور کامل با دست ساخته است.
 
نیروبخش خودرو کلوین موتوری کم حجم است که از یک موتورسیکلت جدا شده است. این خودرو رادیو نیز دارد و سقف آن با فوم پوشانده شده است. جالب آن است که در‌های خودرو کلوین به صورت گالوینگ (باز شدن از بالا شبیه بال پرنده) هستند و به گفته بینسکی، صندلی‌های آن به اندازه کافی راحت اند.
همان طور که از تصویر این خودرو مشخص است، حاصل خلاقیت کلوین از طراحی، شکل و ساختاری ابتدایی برخوردار است و سطح جزئیات آن بسیار ابتدایی است. با وجود این تلاش‌های او ستودنی و حاوی درس‌های زیادی برای آموختن است.
 
این روز‌ها که قیمت خودرو‌ها به شکل نجومی بالا رفته و خرید یکی از آن‌ها برای خیلی از ما به آرزو تبدیل شده است، شاید بدمان نیاید مثل کلوین، خودمان دست به کار ساختن خودرو شویم!
شاید اگر تصمیم بگیریم خودمان دست به کار شویم و شروع به ساخت یک کاردستی خودروی کنیم، خیلی زودتر از شرکت در قرعه کشی‌های عجیب شرکت‌های خودروساز داخلی بتوانیم به جمع سواره‌ها بپیوندیم. کیفیت صنعت انحصاری خودرو در کشورمان نیز به گونه‌ای است که به احتمال، در کنار ارزان‌تر درآمدن قیمت تمام شده، از نظر کیفی هم چیز زیادی از دست نخواهیم داد!
 
منبع: motor۱.com
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->